БЛОГ ЯРИНИ ВОЛОДИМИРІВНИ ТАРАСЮК: перший web-сайт в Україні з вивчення ОПЕРАТИВНО-РОЗШУКОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Користь горіхів для організму

чому потрібно замочувати горіхи перед тим як їх з’їсти





ИНТЕРЕСНАЯ РЕКЛАМА



Украинская Универсальная Биржа (Prozorro).

http://go.sellaction.net/go.php?id=6bfe9704b11c7ad29295d3&url=http%3A%2F%2Fuub.com.ua%2Fprozorro

Finline.com.ua - один из ведущих бесплатных сервисов по подбору и заказу банковских продуктов.

http://go.sellaction.net/go.php?id=6ffe880db1156fdb99&url=http%3A%2F%2Fpartner.finline.ua%2Flanding%2FcashCard%2F1734%2Fgpman

Busfor.ua - это удобный сервис поиска и покупки автобусных билетов.

http://go.sellaction.net/go.php?id=6bfa950db11c7ad29295d3&url=https%3A%2F%2Fbusfor.ua

Proizd - билеты онлайн.

http://go.sellaction.net/go.php?id=6dfd9510ac016ed39a96&url=http%3A%2F%2Fproizd.com.ua

ШвидкоГроші.

http://go.sellaction.net/go.php?id=6cfc9110ac016ed39a96&url=http%3A%2F%2Fsgroshi.com.ua

Кофе Shao-Lin.

http://go.sellaction.net/go.php?id=6bf89104b11c7ad29295d3&url=http%3A%2F%2Fshao-lin.pak.in.ua

Topmall.ua Интернет-магазин товаров для дома, а также одежды, обуви и аксессуаров. http://go.sellaction.net/go.php?id=6bf9900db11c7ad29295d3&url=http%3A%2F%2Ftopmall.ua

Всі горіхи несуть величезну користь для організму: поліпшують роботу мозку, підтримують серце і виводять холестерин. Вживаючи горіхи, слід бути доволі обережним: кожен корисний продукт у великій кількості стає отрутою для організму. Ідеальна доза — жменя горіхів в день.

Всі горіхи особливі, тому необхідно знати, як довго слід замочувати той чи інший вид. Завдяки нашій таблиці, у тебе не виникне плутанини з вимочуванням горіхів!

ЯК ПРАВИЛЬНО ВИМОЧУВАТИ ГОРІХИ:

  • Волоські горіхи — 8 годин.
  • Мигдаль — 12 годин.
  • Макадамія — 4 години.
  • Кедрові горіхи — 8 годин.
  • Фундук — 8 годин.
  • Кеш’ю — 6 годин.
  • Арахіс — 1-2 години.

Пам’ятай, чим твердіший горіх, тим довше потрібно його вимочувати. Бажаємо тобі отримувати не лише задоволення від їжі, але і користь! Не забудь поділитися з друзями важливою інформацією, вони будуть вдячні…

 

 

джерело:

http://evroua.com/os-chomu-potribno-zamochuvaty-gorihy-pered-tym-yak-yih-z-yisty-malo-hto-zdogaduyetsya-pro-tse/

 

 

 

Мало хто знає, що в сухих горіхах містяться інгібітори ферментів — спеціальні речовини, які уповільнюють процес травлення.

В «сплячому» стані ці інгібітори не дають горіху прорости, зберігаючи його у незмінному стані до потрапляння у вологе середовище.

Саме у воді відбувається важливий процес активізації, після якого всі корисні речовини «прокидаються» і активно засвоюються в організмі.



Обновлен 06 дек 2016. Создан 26 авг 2016



  Комментарии       
Имя или Email


При указании email на него будут отправляться ответы
Как имя будет использована первая часть email до @
Сам email нигде не отображается!
Зарегистрируйтесь, чтобы писать под своим ником